Fullständig förteckning

Amazon Fulfilment Center platser

Vi har samlat alla Amazon Fulfilment Center platser i listan nedan. Vi uppdaterar listan regelbundet när vi får info om nya Amazon FBA adresser.

Det är bra att veta att du måste registrera ett Amazon säljarkonto och skapa en sändningsplan om du vill leverera dina produkter till en Amazon Fulfilment Center plats. Annars riskerar du att Amazon avvisar din leverans när den kommer till FBA lagret. Läs mer om hur det fungerar att sända dina produkter till Amazon Fulfilment Center platser i vår utförliga guide i ämnet:

Amazons lageradresser nedan inkluderar Amazons egna expedieringscenter. Dessutom innehåller även listan lager som drivs av speditörer som hanterar Amazon FBA produkter åt Amazon.

Det kan vara en komplicerad process att färdigställa dina varor och sedan  skicka dem till en av alla Amazon Fulfilment Center platser. Särskilt om det är din första gång. Det finns så många olika saker att vara medveten om och strikta krav som ska uppfyllas. Transporteca kan hjälpa dig om du behöver hjälp med frakt till någon av dessa Amazon adresser. Följ bara denna länk till vår sida för Amazon FBA prisförfrågan och ange sedan information om din sändning så återkommer vi med en offert.

Vi hoppas att du hittar vad du söker. Du får gärna be oss om hjälp annars. Vårt kundsupport team hjälper dig gärna med eventuella förfrågningar.

Vi rekommenderar att du inte underskattar Amazons FBA krav på förberedelser, packning, märkning och leveranser. Vi har därför samlat de viktigaste video guiderna med fokus på Amazons FBA krav. De kan hjälpa dig att få en uppfattning om vad som förväntas av dig. Förhoppningsvis kommer detta att göra din första erfarenhet framgångsrik när du tar språnget och börjar ditt äventyr med Amazon. Tveka därför inte att kontakta oss via [email protected] om du skulle behöva ytterligare hjälp vid leverans till Amazon Fulfilment Center platser.