För online bokning

Transportecas bokningsvillkor

När du bokar transporttjänster på Transportecas portal så accepterar du också våra bokningsvillkor. Läs vidare för att få mer information.

Utöver de följande villkoren så gäller Transportecas standardvillkor för alla Transportecas tjänster.

Priset täcker hela transporten som beskrivits ovan, och Transporteca garanterar att det inte finns några ytterligare transportrelaterade kostnader under förutsättning att all information i bokningen är korrekt.

Vid import till EU från länder utanför EU kan myndigheterna införa tull- och punktskatter på de importerade varorna samt importera moms. Dessa ingår inte i transporten och ingår därför inte i priset. Momsnivån fastställs av EU: s importland, tull och punktskatt och publiceras i Taric-databasen.

Det är ditt ansvar att se till att nödvändiga export- och importlicenser är tillgängliga och giltiga. Om så inte är fallet kan Transporteca i vissa fall hjälpa till. Sådant bistånd ingår emellertid inte i ovanstående pris.

Du försäkrar att varorna som skickas med den här bokningen inte är skadliga, temperaturkontrollerade eller utger fara för transporten, såvida det inte är särskilt överenskommet med Transporteca.

Om du betalar via banköverföring kommer bokningen endast att bekräftas när Transporteca har mottagit din betalning. Skulle Transporteca inte få din betalning i tid, kommer din bokning att avbrytas och eventuell senare betalning kommer att återbetalas.

Skulle du behöva ändra bokningen kan detta ordnas med Transporteca. Detta kan dock medföra extra kostnader.

Om du behöver avboka bokningen senare, måste detta arrangeras med Transporteca. En fullständig eller delvis återbetalning kan i så fall diskuteras mellan dig och Transporteca.

För företag

Om ditt företag är registrerat i ett EU-land utanför Danmark och du beställer en momspliktig tjänst, fyll i ett giltigt momsnummer. Om du gör detta behöver Transporteca inte ta ut moms. Om vi ​​inte får ett giltigt momsnummer godkänner du att du betalar moms på momspliktiga tjänster och får en separat faktura för detta.

Om ditt företag är registrerat utanför EU, fyll i ett giltigt företagsregistreringsnummer. Om du gör detta behöver Transporteca inte ta ut moms. Om vi ​​inte får ett giltigt registreringsnummer samtycker du till att betala moms på momspliktiga tjänster och får en separat faktura för detta.