För online bokning

Transportecas bokningsvillkor

När du bokar transporttjänster på Transportecas portal så accepterar du också våra bokningsvillkor. Läs vidare för att få mer information.

Utöver de följande villkoren så gäller Transportecas standardvillkor för alla Transportecas tjänster.

Priset täcker hela transporten som beskrivits ovan, och Transporteca garanterar att det inte finns några ytterligare transportrelaterade kostnader under förutsättning att all information i bokningen är korrekt.

Det är ditt ansvar att se till att nödvändiga export- och importlicenser är tillgängliga och giltiga. Om så inte är fallet kan Transporteca eller speditören i vissa fall hjälpa till. Sådant bistånd ingår emellertid inte i ovanstående pris.

Om du betalar via banköverföring kommer bokningen endast att bekräftas när Transporteca har mottagit din betalning. Skulle Transporteca inte få din betalning i tid, kommer din bokning att avbrytas och eventuell senare betalning kommer att återbetalas.

Skulle du behöva ändra bokningen kan detta ofta ordnas direkt med speditören. Detta kan dock medföra extra kostnader.

Om du behöver avboka bokningen senare, måste detta arrangeras direkt med speditören. En fullständig eller delvis återbetalning kan i så fall diskuteras direkt mellan dig och speditören.

Om du har några frågor eller är missnöjd med den service du har fått, vänligen kontakta oss direkt via chatt, telefon eller e-post. Vi hjälper gärna till. Vårt telefonnummer är + 44 20 3769 6586 och vår e-post är [email protected]