Varför du bör göra det

Boka transport med Transporteca?

Du har ett antal alternativ när det gäller att boka transport. Oavsett om det är import eller export, containers eller kartonger, så kan du boka transport med Transporteca.

På Transporteca tror vi på att det ska vara enkelt, snabbt och säkert att hitta och boka transport. Du tänker ”: Ja… visst… Det är ju vad alla fraktare säger – Varför borde jag boka med Transporteca?” Läs vidare för att få reda på hur vi hittar de bästa transport tjänsterna, på ett prisvärt sätt och säkerställer att du får den service du behöver, utan några överraskningar.

Utforska marknaden för att hitta de bästa transporttjänsterna

Olika speditörer har olika styrkor. De flesta speditörers styrkor utvecklas i enlighet med deras kunders behov. Om en speditör exempelvis har en stor kund som vill skicka gods via sjöfrakt från Bangladesh till Europa, så kommer de sannolikt att erbjuda både bra service och rättvisa priser för just denna typ av transport. Detta betyder emellertid inte att samma speditör är bra på flygfrakt från Latinamerika eller vägtransporter till Italien.

Vi på Transporteca är stolta över hur vi utforskar marknaden. Vi testar också de transportleverantörer som påstår sig vara bra på var och en av de grenar som vi erbjuder. Vår portfölj av speditörer och åkerier på Transporteca är varierande. Men de har alla visat sig leverera en enastående service i den specifika grenen de erbjuder online. Vi sparar inte bara din tid genom att utforska marknaden åt dig. Vi ser till att ditt gods transporteras av den bästa leverantören inom din bransch.

boka transport

För att säkerställa att de leverantörer vi använder uppför sig, och fortsätter att ge den bästa servicen, så använder vi en feedbackloop. För varje varuparti som vi levererar, ber vi dig om feedback på tjänsten och transportens punktlighet. Denna feedback delas inte bara offentligt. Den analyseras även noga av oss på Transporteca. Om vi märker att en viss transportör inte lever upp till våra normer, så tas deras tjänster bort från portalen. De tas bort till dess de kan bevisa att deras höga standard har återställts.

Boka transport med säkerställd prisvärdhet

På Transporteca hittar du ett utbud av transportalternativ inom varje gren. Vi har allt från billig sjöfrakt till snabb flygfrakt, vägtransporter samt dedikerade expresstjänster. Därmed kan du jämföra priser och hitta den tjänst som är bäst. En tjänst som matchar både dina behov och din budget. Vår enkla översikt hjälper dig att jämföra tjänster. Vare sig det handlar om pris, transittid eller andra kunders omdömen.

Att förbättra transport genom teknik är vårt mantra. Vi tillför automation till industrin.  Det hjälper inte bara de som köper transport, utan även de som levererar transporttjänster. Detta leder till att transportörerna föredrar att kunderna bokar transporten via Transporteca. Dessutom erbjuder de bättre priser, eftersom bokningarna och transporterna helt enkelt blir effektivare med bra teknik.

Hitta den tjänsten du behöver – utan några överraskningar

Teamet på Transporteca består av erfaren transportpersonal med en lång karriär inom branschen samt rookies, som förstår situationen för oerfarna transportköpare – och som vill se till att våra kunder får en bra erfarenhet. Det vi alla har gemensamt är att vi tar ansvar och vi tar oss tid för att se till att ingen kund känner sig förbisedd.

boka transport med transporteca

Denna neutrala medling mellan transportleverantör och kund visar sig ofta vara både kostnads- och tidseffektiv. Om ett dröjsmål eller en skada inträffar, arbetar vi alltid för att finna en ömsesidigt acceptabel lösning, för både kunden och transportören.

En vanlig brist inom transportbranschen är att ta ut avgifter utöver den ursprungliga offerten innan leveransen sker. Vi ser till att det inte händer, genom att ta betalt i förskott. På Transporteca är avtalet all-in. Din prisgaranti säkerställer också att det inte tillkommer några ytterligare oväntade kostnader.

Låt våra kunder berätta om det

Vi samlar inte aktivt in recensioner, men några av våra kunder lämnar ändå feedback på webbplatser för recensioner. Kolla in några av dem här på trustpilot.

Vi ser fram emot att ta hand om din nästa sändning.

Vi är alltid tillgängliga på chatt, telefon eller e-post om du har några frågor om hur vi hanterar din bokning eller om Transporteca i allmänhet.